De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Runtz (feminized)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Runtz, ook bekend als “Runtz OG”, is een zeldzaam type hybride marihuanasoort. Runtz is gemaakt door Zkittlez te kruisen met Gelato en het is geliefd om zijn ongelooflijk fruitige smaakprofiel dat net ruikt als een zak met het zoete snoep dat we allemaal kennen en waar we van houden. Vanwege de stijgende populariteit van deze cannabissoort, is het geen verrassing dat Runtz in 2020 de Leafly Strain of the Year werd genoemd. Kwekers zeggen dat deze soort met hars doordrenkte toppen heeft die in kleur variëren van rijk paars tot limoengroen. Runtz staat bekend om zijn romige rook die zacht en uitnodigend is. Deze wietsoort produceert euforische highs en opbeurende effecten waarvan bekend is dat ze lang aanhouden.

Runtz is een populaire keuze voor zowel gemiddelde als gevorderde kwekers. Deze soort kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Je kunt een bloeitijd verwachten van 63 dagen of 7-9 weken. Als ze buiten wordt gekweekt, is Runtz half oktober klaar. Deze soort biedt een minder dan gemiddelde opbrengst.

Aantal zaden

1 zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0