De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Runtz (feminized)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Runtz by Indian Spirit is een zeer gewilde hybride cannabissoort die bekend staat om haar zoete aroma en krachtige effecten. Hier zijn enkele kenmerken van de USA Runtz (feminized):

Kenmerken

  1. Genetica: Runtz is ontstaan uit een kruising tussen Zkittlez en Gelato, twee legendarische cannabissoorten. Deze genetische combinatie resulteert in een hybride met zowel indica- als sativa-invloeden, bekend om haar unieke smaakprofiel en krachtige effecten.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, wat de teelt vereenvoudigt omdat kwekers zich geen zorgen hoeven te maken over mannelijke planten die de oogst kunnen beïnvloeden. Dit zorgt voor een efficiënte teelt met hoogwaardige resultaten.
  3. Bloei periode: De bloeiperiode van Runtz varieert meestal tussen de 8 en 10 weken. Het is een betrouwbare plant om binnen of buiten te kweken, afhankelijk van de voorkeur en de beschikbare ruimte.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Runtz biedt een gebalanceerde high die zowel ontspannend als opbeurend kan zijn. Het kan een gevoel van euforie en gelukzaligheid induceren, gevolgd door een milde lichamelijke ontspanning. Het is een goede keuze voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers.
  2. Smaak en Aroma: Runtz heeft een zoet en fruitig aroma, met sterke tonen van bessen, citrus en snoep. Haar smaak wordt vaak omschreven als zoet en exotisch, met hints van tropisch fruit en kruiden.

Groeiomstandigheden

Runtz gedijt goed in een warm en droog klimaat, zowel binnen als buiten. Het is belangrijk om de plant te voorzien van voldoende voedingsstoffen en een goede luchtcirculatie om gezonde groei en bloei te bevorderen.

Samenvatting

Runtz is een zeer gewilde cannabissoort vanwege haar zoete aroma en krachtige effecten. Met haar feminized zaden kunnen kwekers genieten van een betrouwbare teeltervaring en hoogwaardige oogsten produceren die haar reputatie als smaakvolle en krachtige hybride waarmaken.

Runtz, ook bekend als “Runtz OG”, is een zeldzaam type hybride marihuanasoort. Runtz is gemaakt door Zkittlez te kruisen met Gelato en het is geliefd om zijn ongelooflijk fruitige smaakprofiel dat net ruikt als een zak met het zoete snoep dat we allemaal kennen en waar we van houden. Vanwege de stijgende populariteit van deze cannabissoort, is het geen verrassing dat Runtz in 2020 de Leafly Strain of the Year werd genoemd. Kwekers zeggen dat deze soort met hars doordrenkte toppen heeft die in kleur variëren van rijk paars tot limoengroen. Runtz staat bekend om zijn romige rook die zacht en uitnodigend is. Deze wietsoort produceert euforische highs en opbeurende effecten waarvan bekend is dat ze lang aanhouden.

Runtz is een populaire keuze voor zowel gemiddelde als gevorderde kwekers. Deze soort kan zowel binnen als buiten worden gekweekt. Je kunt een bloeitijd verwachten van 63 dagen of 7-9 weken. Als ze buiten wordt gekweekt, is Runtz half oktober klaar. Deze soort biedt een minder dan gemiddelde opbrengst.

Aantal zaden

1 zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0