De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Gelato (automatic)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Gelato is een evenwichtige hybride marihuanasoort gemaakt van een kruising van Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies. Met haar balans van indica en sativa produceert deze soort een euforische high die gepaard gaat met sterke gevoelens van ontspanning. Consumenten die Gelato hebben gerookt, zeggen dat de effecten van de soort snel optreden. U zult zich verdoofd voelen voor pijn, ontspannen, maar mentaal gestimuleerd en productief.

Wat de potentie betreft, heeft Gelato een THC-gehalte van 17%, waardoor het een ideale keuze is voor medicinale marihuanapatiënten die op zoek zijn naar verlichting van pijn, vermoeidheid en slapeloosheid. Beginnende consumenten willen deze THC-krachtpatser misschien voorzichtig benaderen, maar degenen die gewapend zijn met een hoge THC-tolerantie zullen genieten van de hardhandige effecten die deze soort biedt.

Qua smaak is Gelato zoet en kenmerkt zich door fruitige en romige smaken en aroma’s. Volgens kwekers produceert deze soort toppen die bloeien in donkerpaarse tinten en worden verlicht door vurige oranje haren en een glanzend witte laag kristalhars.

Aantal zaden

1 zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0