De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

RAW Pre-rolled Cone Tips (6 x Boxes)

Log in om prijzen te zien

SKU: RAW-PRT-6 Categories: ,

RAW® Perfecto voorgerolde cone tips zijn conisch gevormd zodat je sneller een perfecte cone kunt rollen. Voorgerolde tips zijn een beetje zoals een automatische versnellingsbak in een auto. Natuurlijk is het niet hetzelfde als een versnellingspook in je hand en een voet op de koppeling, maar het maakt het leven zo veel makkelijker dat als je er eenmaal mee gerold hebt het moeilijk is om terug te gaan naar handgeschakeld…

RAW® Perfecto voorgerolde cone tips worden met de hand gerold in Bali en gemaakt van natuurlijk chloorvrij papier. Elke tip wordt zorgvuldig gesneden en voorgerold volgens de natuurlijke vezelstructuur om een perfect ronde tip te garanderen. Een RAW® tip is de basis van een geweldige rookervaring.

100 tips
6 per display

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0