De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – Skittlez (feminized)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Skittlez (feminized)

Onze Skittlez komt voor uit een mix met de Grape Ape en een geheime strain. Dit is een Indica dominante strain geworden. De smaak is heerlijk zoet met een touch van fruitige besjes. Ook zit er een lekkere zure nasmaak aan. De toppen van deze prachtige plant zijn lichtgroen gekleurd, maar er kunnen ook andere kleuren voorkomen in de toppen.
De Skittlez heeft een verrassend Indica effect, ze geeft namelijk een heerlijke high bij je stonedheid. Door dit effect is het een goede soort om je lichaam tot rust te brengen.
De plant groeit tot een middelgrote plant met dikke zijtakken. Ze krijgt ook een enorme hoofdtop. De bloeiperiode is wat korter dan normaal, met 7 weken kan ze waarschijnlijk al geoogst worden! Als je meer kleuren en meer THC in de toppen wilt, kan je haar het beste nog even wat langer laten staan.

Aanvullende informatie :

CBD : Laag
Hoogte binnen : 100 cm – 130 cm
Bloeitijd binnen : 9 weken
Genetics : 80% Indica / 20% Sativa
Oogstmaand : 1e week van oktober
Schimmel resistent : Gemiddeld
Hoogte buiten : 150 cm – 220 cm
Parents : Grape Ape x Grapefruit x Secret strain
Smaak : Zoet, fris en snoepachtig.
THC : 25-30%
Opbrengst binnen : 550-650 G / m2
Klimaat : Geschikt voor gemiddeld warme klimaten
Aantal Zaden

1 zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0