De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Reserva Privada – Tangie

Log in om prijzen te zien

Clone Only x Crockett’s Selection

Feminized

30% Indica | 70% Sativa
Flowering: 9-10 Weeks
Yield: 450-550 g/m2

Tangie

FEMINIZED

DNA heeft het weer gedaan! Net toen je dacht dat het alleen maar KUSH en Kush kruisingen waren brengt DNA de Tangie (aka) (Tangerine Dream uit 1995). De genetica is Cali-o X Skunk Hybride en vervolgens geselecteerd tot wat we nu hebben de Tangie, Ze groeit mooi lang, heeft een goede opbrengst en zal gemakkelijk je favoriet worden! Ze blijft verticaal groeien tot de 5e week dus wees je bewust van je ruimte. De Tangie produceert zeer harsachtige bloemen met een ongelooflijk aroma van citrus, mandarijnen!!! Ook produceert ze een aantal van de best smakende concentraten op aarde! Ze wint elke wedstrijd waaraan ze heeft meegedaan, 10 van de 10 wedstrijden in 8 maanden!

De Tangie buiten kweken is een must want ze eindigt eind september begin oktober met zware oogsten en super plakkerige bloemen. Tangie is ook goed te SCROG,SOG, ze reageert goed op topping of de FIM techniek omdat dit meer van een bush zal produceren. Voor de best smakende resultaten kweekt u de Tangie in de grond.

Aantal zaden

3 zaden, 6 zaden

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0