De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Reserva Privada – Skywalker Kush

Log in om prijzen te zien

Skywalker x OG Kush

Feminized

Flowering: 8-9+ Weeks
Yield: 500-600 g/m2

Skywalker Kush

FEMINIZED

Wanneer mensen vragen naar een goed opbrengende OG Kush variëteit hebben ze het over de Skywalker Kush! Dit is een zeer gewilde kloon in de Verenigde Staten en nu zijn we erg trots om deze soort aan de massa’s te presenteren. De Skywalker smaakt vergelijkbaar met onze OG Kush, maar de opbrengst is een stuk hoger. De Skywalker zorgt ook voor een geweldige concentraat plant, het geven van bovengemiddelde opbrengsten van hash, evenals het hebben van een grote complexe smaak.

Met zijn hoge THC %. De Skywalker Kush zal grote dichte bloemen produceren met veel hars, bloeiend in 9 weken geeft je de kans om meerdere hoge opbrengst oogsten per jaar te hebben. Je kunt Skywalker super oogsten of je kunt haar “toppen” in beide gevallen reageert ze geweldig, en beloont ze je met uitzonderlijk kruid. Nu kan iedereen zien waar de hype over gaat.

Aantal zaden

3 zaden, 6 zaden

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0