De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Reserva Privada – OG Kush

Log in om prijzen te zien

Bag seed from a Grateful Dead show (Chem Dawg)

Feminized

Flowering: 8-9 Weeks
Yield: 400-500 g/m2

OG Kush

FEMINIZED

OG Kush is nu beschikbaar om te kopen van DNA Genetics! Deze geweldige soort is een van de meest gevraagde soorten en krijgt de hoogste prijs over de hele linie! DNA Genetics OG Kush heeft een grote aantrekkingskracht en een geur die schreeuwt OG Kush! OG Kush strekt zich uit in veg maar lijkt zichzelf op te vullen in de bloei. Ze heeft kleinere nug’s maar super dicht zodat je nog steeds een goede opbrengst krijgt. Supercroppen terwijl ze groeit zal helpen haar hoogte te behouden terwijl de opbrengst wordt verhoogd! De geur is als brandstof en de smaak is ongelooflijk! Als je van een sterk medicijn houdt, zoek dan niet verder met de OG Kush. Als de legende is wat je zoekt kijk dan niet verder je hebt de ene gevonden, de meester stam!

Aantal zaden

3 zaden, 6 zaden

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0