De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Novi Plasma Aansteker – Claw

Log in om prijzen te zien

Ben jij een plasma fan? Dan mag deze vette plasma aansteker zeker niet ontbreken! Buiten krijg je vaak te maken met regenachtig of waaierig weer, maar dat is met de Novi plasma aansteker geen probleem! Je kunt ‘m altijd gebruiken, in wat voor weer dan ook.

De Novi plasma “Claw” werkt volledig op elektriciteit en is daarom te gebruiken in alle weersomstandigheden. De aansteker bevat geen chemicaliën of giftige gassen en is door middel van de oplaadkabel eenvoudig op te laden in iedere USB-poort.

De elektrische X heeft een warmte van bijna 500°c en zorgt daarmee voor vrijwel directe ontbranding van ieder brandbaar materiaal. De plasma aansteker is makkelijk schoon te maken en te onderhouden voor jarenlang gebruik. Je hoeft nooit meer een nieuwe aansteker te kopen met de Novi plasma aansteker!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Winkelmand 0