De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

OG Kush 420 Snapback Hat

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-02491 Categories: ,

Lauren Rose creëerde deze zwarte OG Kush 420 snapback met een oranje/groen/bruin/lichtgroen camouflagepatroon onder de rand. LR werd geïnspireerd door Nipsey Hussle Snoop Dogg en Dr. Dre, hun Cali-sfeer, en ontwierp een 3D-logo met logo aan de voorkant, waarbij in de kush-letters de kush-wietprint te vinden is. Dat maakt dit een Mary Jane verzamelobject.
We voegen regelmatig nieuwe 420-hoeden toe aan onze collectie, dus het kan lastig zijn om alle nieuwe cannabistrends bij te houden. Op de hoed is het bekende LR 420-logo aan de zijkant geborduurd.
Je wiet zien verdwijnen in een opbergzakje is absoluut een van de beste manieren om het te verbergen. Dit is mogelijk dankzij het verborgen opbergvak in de hoed.
De “Original Gangster” OG Kush komt uit de San Fernando Valley in Los Angeles en wordt beschouwd als de soort die de toppen uit Zuid-Californië op één lijn heeft gebracht met de bloemen uit het noorden.

Andere stoners beweren dat de OG in de jaren ’90 door de Cypress Hill Crew op de LA Kush werd getagd en dat dit staat voor ‘originele gangsta.’ Er zijn ook verhalen dat de OG staat voor ‘Ocean Grown’, maar afkomstig is uit LA Lauren gelooft dat de OG uit de Cypress-familie komt.
Deze soort is populair bij de rijken en beroemdheden en bij veel artiesten. Blanco & Nipsey Hussle (riplegende) schreven er een nummer over. Hoe zit het met
Ty Dolla $ign “Irie” feat. Wiz Khalifa die spuugde; De wiet kan beter biologisch zijn en OG Kush of Wiz’s “KK.” Dit zijn de regels.
Als je een cannabisverzamelaar of stoner-liefhebber bent, mag je deze geweldige Mary Jane-hoed absoluut niet missen. Ondersteun je stoner-stijl met deze onbetwiste hoed met OG KUSH-print uit de 420-scene.
Alle verhalen verteld, de hoed is een geweldige aanvulling op de Laurens 420-collectie.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0