De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

LR – Reversible Allover Print Bucket Hat – Gelato/Doube Bubble Gum (1 pc)

Log in om prijzen te zien

LR-00044 Categories: ,

Ontdek het toppunt van stijl en kwaliteit met onze omkeerbare vissershoed met allover print.

Deze veelzijdige hoed combineert naadloos twee iconische soorten, met aan de ene kant de Gelato-soort in betoverend paars en zwart en aan de andere kant de levendige Double Bubble Gum-soort, een waar eerbetoon aan Mary Jane 420.

Onze omkeerbare vissershoed met allover print is gemaakt met nauwgezette aandacht voor detail en is meer dan alleen een fashion statement: het is een toewijding aan kwaliteit en comfort. Of je nu naar een muziekfestival gaat, een informeel dagje uit gaat, of gewoon je liefde voor iconische soorten uitdrukt, deze hoed is het toonbeeld van kleurrijke, hoogwaardige accessoires.

Geef je garderobe een boost met dit omkeerbare meesterwerk, een bewijs van de samensmelting van stijl en cannabiscultuur. Maak een statement, breng gesprekken op gang en laat uw stijl uw passie voor Gelato en Double Bubble Gum weerspiegelen.

Stap in een wereld waar mode de cannabisindustrie ontmoet met onze omkeerbare vissershoed met allover print – een kleurrijk accessoire dat stijl en de geest van Mary Jane naadloos combineert, een waar eerbetoon aan Mary Jane 420.

Bestel nu uw omkeerbare vissershoed met allover print en ervaar een harmonieuze mix van hoogwaardige, kleurrijke accessoires in het rijk waar mode de cannabisindustrie ontmoet!

Winkelmand 0