De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Lauren Rose 420 Blackberry Haze White

Log in om prijzen te zien

Categories: ,

De Allover Print Blackberry Haze Pattern hoed is een samenwerking met Prix’ D Ami coffeeshop Amsterdam. De hoed in combinatie met de extra bandana zal precies de juiste hoeveelheid pit op tafel brengen.

Prix ​​‘D Ami is het grootste “stonersparadijs” in het centrum van Amsterdam (rookstad) met 500 zitplaatsen.

Logo voorkant: Blackberry Haze Patch zwarte omtrek 3D-borduurwerk, op de achterkant vind je de tekst “Rode ogen, echte hoogtepunten in 3D-borduurwerk als je ogen merkbaar bloeddoorlopen zijn na consumptie, is de kans groot dat je een zeer krachtig middel bent geworden gras. Nog een geweldige aanvulling op je 420 Hat-collectie.

Als je een hardcore cannabisverzamelaar of stonerliefhebber bent, mag je deze geweldige hoed absoluut niet missen. Ondersteun je stoner-stijl met deze onbetwiste hoed met all-over print van de 420 scènes.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0