De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

4:20 Digital White Fire Snapback Hat

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-04200 Categories: ,

Deze iconische 420 digitale White Fire-hoed is bloedheet met de rookwolken op de rand gedrukt. White Fire is de ultieme roadtrip door de rook en landschappen van je verbeelding. Lauren Rose wilde deze unieke cannabissoort eren met haar eigen ontworpen snapback.

Deze pijnstillende, zoete White Fire-soort staat erom bekend milde hallucinaties te veroorzaken en de gebruikers ervan te verdrijven. Als je op zoek bent naar een bijzondere Mary Jane-hoed, kun je niet beter gaan.

De zwarte 420 digitale White Fire-hoed met rechte klep verwijst naar de 420-soort White Widow. Het nummer 420 is 3D geborduurd. Het getal 420 heeft een speciaal plekje in de harten van marihuanarokers. Het verhaal begint in 1971, Californië, toen een groep middelbare scholieren van de San Rafael High School om 16.20 uur bijeenkwamen. langs de campus om samen een joint te roken. 20 april, oftewel 20 april, is een belangrijke dag voor de cannabisconsumerende gemeenschap wereldwijd.

Een speciaal kenmerk van deze snapback is een VERBORGEN POCKET BINNENZIJDE. Je witte wilgenroosje zien verdwijnen in een toon-op-toon zwart verborgen opbergzakje is absoluut een van de beste manieren om het te verbergen. Dit is mogelijk dankzij het verborgen opbergvak in de hoed. De binnenkant bevat een zijden stof met een ‘white fire leaves’ print. Dit maakt deze hoed tot een exclusieve high-end Lauren Rose snapback!

We voegen regelmatig nieuwe 420-hoeden toe aan onze collectie, dus het kan lastig zijn om alle nieuwe cannabistrends bij te houden. Het bekende LR 420-logo op de zijkant is een zwarte toon in toon geborduurd op de hoed.

Op de achterkant van de snapback staat ‘White Fire’ met een rokende engel, wij stellen ons voor dat dit Mary Jane is.

Als je een hardcore cannabisverzamelaar of stoner-liefhebber bent, mag je deze geweldige hoed absoluut niet missen. Ondersteun je stoner-stijl met deze onbetwiste witte vuursnapback uit de 420-scene. Bekijk ook onze andere hoeden zoals OG Kush. Big Buddha Cheese, Strawberry Haze en vele anderen

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0