De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Novi Ixnite Plasma Aansteker — Tribe Skullz

Log in om prijzen te zien

De Novi Ixnite aansteker is de ideale aansteker voor dagelijks gebruik. De aansteker is eenvoudig op te laden via usb (geen kabel nodig). Deze elektrische aansteker heeft geen vlam en dus geen butaan. De aansteker is economisch, milieuvriendelijk en te gebruiken in alle weersomstandigheden (niet uit te blazen). Deze uiterst innovatieve aansteker werkt met een elektrische ‘X’ die bij ontbranding 500 ℃ Graden Celcius afgeeft.

De belangrijkste eigenschappen op een rijtje
1.De Ixnite aansteker is overal eenvoudig op te laden via usb (geen kabel nodig,
2.De Ixnite aansteker bevat geen gas (dus geen chemicaliën),
3.De Ixnite aansteker is eenvoudig te gebruiken in alle weersomstandigheden (niet uit te blazen),
4.De Ixnite aansteker is verkrijgbaar in 12 unieke designs!

APN-006TS Categories: , , ,

Kan jij soms door de weersomstandigheden jouw rookwaren niet aansteken? Met de Ixnite lighter is dat probleem voorgoed opgelost! De Ixnite lighter is een elektrische plasma aansteker. Deze aansteker werkt op elektriciteit in plaats van gas en is erg makkelijk in gebruik. Deze aansteker kan je altijd gebruiken! Hij is namelijk windbestendig doordat er geen vlam is die uitgeblazen kan worden.

Hoe werkt de aansteker?

Op deze aanstekers zit een (schuif)knop en zodra deze knop wordt gebruikt wordt er een spanningsverschil gecreëerd tussen de ontstekingspunten op de aansteker. Deze uiterst innovatieve plasma aansteker werkt met een elektrische, paarse ‘X’ die bij ontbranding direct 500 °C afgeeft.  De Ixnite lighter is USB-oplaadbaar, dus je hebt geen kabel nodig om de aansteker op te laden.

Denk aan het milieu!

Wegwerpaanstekers verwoesten onze planeet al een enorm lange tijd. Deze aanstekers maken gebruik van een vuursteentje en gas om een vuurtje te krijgen. Bij deze ontbranding komen er bepaalde stoffen zoals koolstofdioxide vrij. Doordat de Ixnite lighter op elektriciteit werkt, zullen er helemaal geen schadelijke stoffen vrijkomen tijdens de ontsteking. Ook scheelt het enorm dat je niet telkens een nieuwe aansteker hoeft aan te schaffen wanneer hij leeg is. Deze aansteker kan namelijk gewoon opnieuw worden opgeladen. Om deze redenen is een elektrische plasma aansteker beter voor het milieu.

Een leuk feitje!

De covers van de Ixnite lighter zijn verwisselbaar! Zo kun jij alle designs sparen zonder dat je telkens een nieuwe body hoeft te kopen.

De belangrijkste eigenschappen op een rijtje :

  • Deze plasma aansteker is overal eenvoudig op te laden via USB (geen kabel nodig),
  • Deze milieuvriendelijke plasma aansteker bevat geen gas (dus geen chemicaliën),
  • Deze windbestendige plasma aansteker is eenvoudig te gebruiken in alle weersomstandigheden (niet uit te blazen),
  • De covers van deze plasma aansteker zijn eenvoudig te verwisselen.
Winkelmand 0