De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Glukies (feminized)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Glukies by Indian Spirit is een krachtige hybride cannabissoort met zowel indica- als sativa-invloeden, bekend om haar sterke effecten en aangename smaak. Hier zijn de kenmerken van de USA Feminized – Glukies:

Kenmerken

  1. Genetica: Glukies is ontstaan uit een kruising tussen Gorilla Glue #4 en Girl Scout Cookies. Deze genetische combinatie resulteert in een krachtige hybride met sterke indica-effecten en een zoete, aardse smaak.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, waardoor het kweekproces voor telers eenvoudiger wordt omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over mannelijke planten die de oogst kunnen beïnvloeden. Dit zorgt voor een efficiënte teelt met hoogwaardige resultaten.
  3. Bloei periode: De bloeiperiode van Glukies varieert meestal tussen de 8 en 10 weken. Het is een betrouwbare plant om binnen of buiten te kweken, afhankelijk van de voorkeur en de beschikbare ruimte.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Glukies staat bekend om haar krachtige en evenwichtige effecten die zowel ontspannend als opbeurend kunnen zijn. Het kan een gevoel van gelukzaligheid en euforie induceren, gevolgd door een diepe lichamelijke ontspanning. Het is een goede keuze voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers.
  2. Smaak en Aroma: Glukies heeft een zoet en aards aroma, met tonen van chocolade, koffie en kruiden. Haar smaak wordt vaak omschreven als zoet en pittig, met hints van bessen en citrus.

Groeiomstandigheden

Glukies gedijt goed in een warm en droog klimaat, zowel binnen als buiten. Het is belangrijk om de plant te voorzien van voldoende voedingsstoffen en een goede luchtcirculatie om gezonde groei en bloei te bevorderen.

Samenvatting

Glukies is een populaire cannabissoort vanwege haar krachtige effecten en aangename smaak. Met feminized zaden kunnen kwekers genieten van een betrouwbare teeltervaring en hoogwaardige oogsten produceren die haar reputatie als sterke en smaakvolle hybride waarmaken.

Aantal zaden

1 zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0