De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – USA Cinderella (feminized)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , , ,

Cinderella, ook wel bekend als Cinderella 99 of C99, is een legendarische sativa-dominante hybride die bekend staat om haar krachtige en energieke effecten. Hier zijn enkele kenmerken van de USA Feminized – Cinderella by Indian Spirit:

Kenmerken

  1. Genetica: Cinderella is ontstaan uit een kruising tussen Jack Herer en Princess, wat heeft geleid tot een krachtige en uitgesproken hybride met sterke sativa-invloeden. Het staat bekend om zijn opwekkende en cerebrale effecten.
  2. Feminized: Feminized zaden produceren uitsluitend vrouwelijke planten, wat de teelt vereenvoudigt doordat kwekers zich geen zorgen hoeven te maken over mannelijke planten die de oogst kunnen beïnvloeden. Dit is vooral handig voor kwekers die op zoek zijn naar een efficiënte teelt.
  3. Bloei periode: De bloeiperiode van Cinderella varieert meestal tussen de 7 en 9 weken. Het is een plant die snel bloeit en een goede opbrengst kan opleveren, wat het aantrekkelijk maakt voor commerciële telers en hobbyisten.

Effecten en Smaak

  1. Effecten: Cinderella staat bekend om haar krachtige en stimulerende effecten die een gevoel van euforie, creativiteit en alertheid kunnen bevorderen. Het is een uitstekende keuze voor overdag, omdat het je energie geeft zonder je te zwaar te maken.
  2. Smaak en Aroma: Cinderella heeft vaak een fruitig en bloemig aroma, met hints van citrus, ananas en tropisch fruit. Haar smaak is vaak zoet en kruidig, met tonen van aarde en bloemen.

Groeiomstandigheden

Cinderella gedijt goed zowel binnen als buiten, maar vereist mogelijk wat extra aandacht en ondersteuning vanwege haar sterke groeiende aard. Ze heeft een gemiddelde tot hoge weerstand tegen ziekten en plagen, waardoor ze geschikt is voor kwekers van alle niveaus.

Samenvatting

Cinderella is een legendarische cannabissoort met krachtige sativa-effecten en een heerlijk zoet aroma. Met haar feminized zaden kunnen kwekers genieten van een betrouwbare teeltervaring en hoogwaardige oogsten produceren die haar reputatie als klassieke sativa-hybride waarmaken.

Aantal zaden

1 zaadje, 3 zaadjes, 5 zaadjes

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0