De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Zippo aansteker – Cannabis Design Black Matte (Blacklight)

Log in om prijzen te zien

Z-60006149 Categories: , ,

Ontdek de tijdloze charme en ongeëvenaarde kwaliteit van Zippo aanstekers, een icoon in de wereld van vuuraanstekers. Al sinds 1932 staan Zippo aanstekers bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en unieke stijl, waardoor ze al tientallen jaren favoriet zijn onder rokers en verzamelaars over de hele wereld.

Met hun kenmerkende ontwerp zijn Zippo aanstekers direct herkenbaar. Elk exemplaar is met zorg vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder stevig metaal en het bekende Zippo-gasmechanisme dat garant staat voor moeiteloos aansteken. Of je nu een sigaret wilt aansteken, een kaars wilt ontsteken of een kampvuur wilt starten, met een Zippo aansteker heb je altijd een betrouwbare vuurbron binnen handbereik.

De Zippo aansteker is ontworpen voor gebruiksgemak en langdurige prestaties. Dankzij het robuuste ontwerp kan hij tegen een stootje en blijft hij betrouwbaar functioneren, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Het deksel sluit stevig af om het gas te behouden, waardoor de vlam zelfs in winderige omstandigheden blijft branden. Met slechts één handbeweging open je de aansteker en met een karakteristiek “klik” geluid sluit je hem weer af.

Naast hun functionaliteit zijn Zippo aanstekers ook een waardevol verzamelobject. Met een uitgebreid assortiment aan designs, van klassiek tot modern, biedt Zippo voor iedereen iets bijzonders. Of je nu houdt van eenvoudige elegantie, opvallende gravures, levendige kleuren of artistieke patronen, er is altijd een Zippo aansteker die bij jouw persoonlijke stijl past.

Winkelmand 0