De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Lauren Rose – Sour Diesel 420 Camo

Log in om prijzen te zien

SKU: LR-04239 Categories: ,

Sour Diesel 420 Camo California Snapback in groen rook blauw bruin zwart Camo patroon. Dit patroon is gebaseerd op de kleur van de Sour Diesel-soort, dit varieert van lichtgroen, van de mooie hoeveelheid blad op de knop tot lichtbruin goudkleurig op de eigenlijke bloem, met veel roodbruine “haartjes” die van beneden komen diep.

De vrij strakke toppenkleuren spreken ook van de frisheid. Het nummer 420 heeft een speciaal plekje in de harten van wietrokers en daarom is het beroemde ovale Lauren Rose 420-logo geborduurd op de zijkant van de snapback.

De voorste Logo 3D-borduuromtrek van de staat Cali en de schaduw van de beroemde California Grizzly. Deze hoed heeft een speciaal kenmerk! een VERBORGEN zakje om 1 gram zure diesel in op te bergen. Nog een geweldige aanvulling op je 420 Hat-collectie. Aan de zijkant van de hoed vind je de bekende 420 ovale logo’s.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0