De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gelato – Strapback Hat – Black | LIMITED EDITION

Log in om prijzen te zien

Categories: ,

Wauw, als je een hoedenfetisj hebt, moet je waarschijnlijk mijn 420-collecties volgen. Bekijk deze limited edition strapback-hoed van Black Moon met haar unieke kleurrijke ontwerpen, hij is heerlijk en vooral, met goedkeuring van Mary Jane. Lauren Rose wilde de jonge unieke cannabis Gelato Strain eren met haar eigen ontwerp. Met deze hoed kun je het kruis proeven van haar ouders, Thin Mint Girl Scout Cookies en Sunset Sherbet. Gelato is een indica-dominante hybride. Het heldere, kleurrijke logo bevat de tekst “smakelijk & sterk” en alle kleuren ijsijs.

Nog een geweldige toevoeging aan je 420 Hat-collectie met een speciaal VERBORGEN ZAK in de hoed. Deze Black Moon Gelato biedt je een fashionable Icecream van smaak.

“Don’t judge a book by its cover” is echt een quote die bij deze strapback hoed past. Lauren creëerde kleine logo’s met ijs en een blauw bord met SATIVA STREET, hoewel Gelato een Indica-soort is. Calvin Harris, Migos en Frank Ocean liedjes over deze sexy wiet; Ze slikte de fles door terwijl ik achterover leunde en Gelato rookte. Loop mijn landhuis binnen, twintigduizend schilderijen, Picasso!

De 2 voorste binnenpanelen hebben een zijden stof met een candy cake print, wat deze hoed een exclusieve high-end Lauren Rose strapback maakt!

Lauren borduurde de “California Dreamin” in het zwart op de achterkant van de hoed omdat Gelato afkomstig is uit de Bay Area.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0