De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Gelato Strain Strapback Hat – White

Log in om prijzen te zien

Categories: ,

Wauw, check deze witte limited edition strapback-hoed met haar unieke kleurrijke logo-ontwerp, het is snoepjesachtig.

Lauren Rose wilde deze jonge, unieke cannabis Gelato-soort eren met haar eigen ontwerp. Met deze hoed kun je het kruis proeven van haar ouders, Thin Mint Girl Scout Cookies en Sunset Sherbet. Gelato is een indica-dominante hybride. In het felgekleurde logo vind je de tekst “smakelijk & sterk” en alle kleuren ijsijs.

Nog een geweldige toevoeging aan je 420 Hat-collectie met een speciaal VERBORGEN ZAK in de hoed. Deze witte Gelato-hoed biedt je een mode-ijsje van smaak.

“Don’t judge a book by its cover” is echt een quote die bij deze strapback hoed past. Lauren creëerde kleine logo’s met ijs en een blauw bord met SATIVA STREET, hoewel Gelato een Indica-soort is. Calvin Harris, Migos en Frank Ocean zingen over deze sexy wiet; Ze slikte de fles door terwijl ik achterover leunde en Gelato rookte. Loop mijn landhuis binnen, twintigduizend schilderijen, Picasso!

De 2 voorste binnenpanelen hebben een zijden stof met een candy cake print, wat deze hoed een exclusieve high-end Lauren Rose strapback maakt!

Lauren borduurde de “California Dreamin” in het zwart op de achterkant van de hoed omdat Gelato afkomstig is uit de Bay Area.

Deze limited strapback heeft het beroemde ovale 420 zwarte logo op de zijkant van de hoed en is gemaakt voor degenen die 420 elke dag willen vieren. De soort Gelato heeft de bijnaam “Larry Bird” in verwijzing naar fenotype #33, en is een zware soort die bij deze hoed past! Dat maakt dit een Mary Jane collectors item.

We voegen regelmatig nieuwe 420 hoedenproducten toe aan onze collectie, dus het kan moeilijk zijn om alle nieuwe cannabistrends bij te houden. Bijzonderheid: Een verborgen binnenzak om 1 gram Gelato in op te bergen!!!!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0