De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Royal Moby

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , ,

Ondanks zijn sterk overheersende Sativa genetica is er wel een Indica kenmerk die sterk terug komt bij de Royal Moby. De Royal Moby bloeit namelijk al binnen 9-10 weken af, iets waar de meeste sativas net wat langer over doen.
Het effect is een heftige astronomische en puur psychedelische high ervaring. Onze Royal Moby is een cannabis plant met een van hoogste THC gehaltes beschikbaar. En dat merk je heel goed bij iedere smoke van een joint of bong.

Oorsprong en Genetica

Royal Moby is een sativa-dominante hybride soort, een variant van de oorspronkelijke Moby Dick-soort. Het werd ontwikkeld door Royal Queen Seeds door het kruisen van Haze en White Widow, twee gerenommeerde soorten. De naam “Moby” suggereert een grote, impactvolle ervaring, net als de literaire walvis.

Uiterlijk

Royal Moby-planten staan bekend om hun aanzienlijke hoogte en krachtige groei, wat ze geschikter maakt voor buitenteelt waar ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. De toppen zijn dicht, harsachtig en bedekt met een dikke laag trichomen, wat hen een ijzige uitstraling geeft. De kleur is typisch een levendig groen met oranje stampers.

Aroma en Smaak

Het aroma van Royal Moby is een mix van aardse, citrus- en houtachtige geuren, met een vleugje zoetheid. Wanneer gerookt of verdampt, heeft het een robuust smaakprofiel, vaak beschreven als een combinatie van den en citroen met subtiele tonen van zoetheid en kruiden.

Effecten

Royal Moby wordt geprezen om zijn krachtige, opbeurende effecten. Als een sativa-dominante soort levert het een sterke cerebrale high die euforisch en energiek kan zijn, wat het ideaal maakt voor gebruik overdag of sociale activiteiten. Gebruikers rapporteren vaak verhoogde creativiteit, focus en een algemeen gevoel van geluk. Het heeft echter ook een merkbare indica-component, die een ontspannend lichaamseffect biedt dat kan helpen bij stress en pijnverlichting zonder overmatige sedatie te veroorzaken.

Medische Voordelen

Medisch wordt Royal Moby gebruikt voor verschillende aandoeningen, waaronder:

  • Stress en Depressie: De opbeurende en stemming verbeterende effecten kunnen helpen symptomen van stress en depressie te verlichten.
  • Chronische Pijn: De indica-effecten bieden een lichaam ontspannend gevoel dat chronische pijn en spierspanning kan verlichten.
  • Vermoeidheid: De energieke eigenschappen van Royal Moby maken het nuttig om vermoeidheid te bestrijden en waakzaamheid te bevorderen.

Teelt

Royal Moby is relatief eenvoudig te kweken, vooral voor degenen met enige ervaring. Het gedijt zowel binnen als buiten, maar geeft de voorkeur aan een warm, Mediterraan klimaat als het buiten wordt gekweekt. Binnenkwekers moeten de hoogte beheren, vaak door trainingstechnieken zoals toppen en snoeien toe te passen. Het heeft een bloeiperiode van ongeveer 9-10 weken en kan hoge opbrengsten produceren, wat het een favoriet maakt onder commerciële kwekers.

Conclusie

Royal Moby is een veelzijdige en krachtige cannabissoort die zowel recreatieve als medische gebruikers aanspreekt. Zijn robuuste groei, hoge opbrengsten en krachtige effecten maken het een populaire keuze onder kwekers en consumenten. Of het nu wordt gebruikt voor zijn therapeutische voordelen of voor zijn aangename recreatieve effecten, Royal Moby staat bekend als een topklasse cannabissoort.

Aantal zaden

1, 3, 5

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0