De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Mother Gorilla (voorheen Royal Madre)

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , ,

Mother Gorilla heeft een stimulerend effect dat typisch is voor sativa-dominante variëteiten. Haar high veroorzaakt echter geen ongewenste zenuwen of paranoia. In plaats daarvan biedt ze een perfecte mate van energie en opwinding. Ze zorgt dat de geest snel ontwaakt en neuronen door de hersenen bewegen, zonder overweldigend te zijn. Gebruikers ervaren een stimulerende en creatieve mindset die, bij kleine doses, vaak geschikt is voor artistieke en atletische activiteiten. Rook je echter wat meer, dan wordt het effect regelrecht euforisch.

De soort is geweldig voor kleine samenkomsten en feestjes en brengt je in een sociale stemming. Anderzijds is ze ook ideaal om thuis van te genieten, wanneer je wat inspiratie en introspectie zoekt.

De toppen van Mother Gorilla hebben een indrukwekkend THC-gehalte van 23–25% — meer dan genoeg om therapeutische effecten te ervaren als je medicinaal gebruikt. De soort heeft het potentieel om pijn te verlichten en de eetlust op te wekken. Deze wiet bevat ook flinke gehaltes van de terpeen caryofylleen, een soort “voedingscannabinoïde”. De strain is daarnaast rijk aan de stemmingsverhogende en ontspannende terpenen limoneen en myrceen. Dit terpeen-profiel culmineert in de smaken van rijke chocolade en aarde, aangevuld met zoetigheid en kruiden.

Genetica en Herkomst: Mother Gorilla is ontwikkeld door de kruising van de beroemde Gorilla Glue #4 met een zorgvuldig geselecteerde moederplant. Deze genetische combinatie resulteert in een hybride die de krachtige effecten en harsproductie van Gorilla Glue #4 behoudt, maar met een uniek karakter dat wordt bijgedragen door de moederplant.

Uiterlijk: De planten van Mother Gorilla vertonen vaak kenmerken van zowel indica als sativa genetica. Ze hebben een gemiddelde tot grote hoogte en produceren dichte, harsrijke toppen die bedekt zijn met trichomen. De toppen hebben een heldergroene kleur en kunnen een sterke geur verspreiden tijdens de bloeifase.

Smaak en Aroma: Mother Gorilla heeft een complex en uitnodigend aroma, met tonen van aarde, dennen, bessen en kruiden. Het aroma is vaak intens en doordringend, met een mengeling van zoetheid en scherpte. De smaak is even rijk en gevarieerd, met hints van dennen, kruiden en zoete bessen die samenkomen in een smaakvolle ervaring.

Effecten: De effecten van Mother Gorilla zijn krachtig en langdurig, met een sterke geestelijke high en een ontspannende lichamelijke stone. De effecten zijn onder andere:

  • Ontspanning: Een diepe lichamelijke ontspanning die helpt bij het verlichten van stress, pijn en spanning.
  • Euforie: Een gevoel van gelukzaligheid en tevredenheid dat de algehele stemming verbetert.
  • Creativiteit: Verhoogde mentale helderheid en creativiteit, ideaal voor artistieke en intellectuele activiteiten.

Teeltinformatie: Mother Gorilla gedijt goed zowel binnen als buiten en vereist gemiddelde tot gevorderde kweekvaardigheden. Belangrijke teeltinformatie omvat:

  • Bloeitijd: Ongeveer 8-9 weken, afhankelijk van de groeiomstandigheden.
  • Opbrengst: Gemiddeld tot hoog, met planten die grote, dichte toppen produceren.
  • Hoogte: Gemiddeld tot hoog, met planten die zich goed aanpassen aan verschillende groeiomstandigheden.

Groeitips:

  • Binnenkweek: Zorg voor voldoende ruimte tussen de planten om luchtcirculatie te bevorderen en het risico op schimmelvorming te verminderen. Gebruik kwaliteitsvolle lampen en zorg voor een goed geventileerde ruimte.
  • Buitenkweek: Plant Mother Gorilla in een warm en zonnig klimaat voor de beste resultaten. Zorg voor bescherming tegen overmatige regenval en sterke wind.

Mother Gorilla is een geliefde keuze onder cannabisliefhebbers vanwege haar krachtige effecten, complexe smaakprofiel en hoge opbrengsten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning na een lange dag of naar inspiratie voor creatieve activiteiten, Mother Gorilla biedt een veelzijdige ervaring die geschikt is voor allerlei gelegenheden.

Aantal zaden

1, 3, 5

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0