De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Indian Spirit – Ashwaganda (Shredded)

Log in om prijzen te zien

SKU: HE-A-50SH Categories: , ,

Effecten van Ashwagandha

Het gebruik van ashwagandha heeft een speciale eigenschap, het is namelijk een adaptogeen. Lichaam en geest worden als het ware met elkaar in balans gebracht. Ga je op reis en ben je zenuwachtig voor de vlucht, of voor de aankomst op je bestemming? Een capsule met ashwagandha kan ervoor zorgen dat je in een stabielere gemoedstoestand terecht komt. Bovendien kan het kruid je meer energie geven.

Gebruik

Traditioneel wordt er op een stukje ashwaganda wortel gekauwd. Je kunt ashwagandha echter op diverse andere manieren gebruiken, bijvoorbeeld in capsules of toegevoegd aan een glas fruitsap, een milkshake of een kop thee. Van de versnipperde variant kan thee getrokken worden.

We raden aan om ashwagandha gedurende langere tijd dagelijks te gebruiken. Wel is het advies om na elke maand een paar weken rust te nemen. De aanbevolen dosis is tweemaal per dag 250 mg voor de maaltijd.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0