De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

[NL] Elf Bar T600 – Yellow / Cuba Tobacco (10 stuks) 20MG

Log in om prijzen te zien

Functies:

  • 600 trekjes
  • Filtertip in sigarettenstijl
  • Inademen geactiveerd
  • 20mg Nic-zout
  • MTL-damp
  • Zakformaat
SKU: 24-T600-Y Category:

Elf Bar T600 wegwerpdamp is de ideale optie als u op zoek bent naar een vape die meer op een sigaret lijkt. Niet alleen creëert elk apparaat een kleine hoeveelheid damp voor een MTL-inhalatie (Mouth To Lung), het beschikt ook over een filtertip in sigarettenstijl voor een comfortabeler trekje. Elk apparaat is direct uit de doos klaar voor gebruik en hoeft niet te worden bijgevuld of opgeladen. Bovendien kan het tot 600 trekjes leveren en gaat het langer mee dan 20 sigaretten.

Dankzij een volledig wegwerpbaar ontwerp hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van de Elf Bar. Wanneer de e-vloeistof opraakt, kunt u deze gewoon vervangen door een nieuwe. Hij is ook erg klein en ideaal om onderweg te vapen. Om het apparaat te gebruiken, hoeft u alleen maar in te ademen via het mondstuk. Deze inhalatie-activeringsstijl betekent dat u geen knoppen of menusystemen hoeft te gebruiken en dat u zich alleen maar kunt concentreren op het vapen.

De 2 ml e-vloeistof in uw Elf Bar maakt gebruik van zout-nicotine om een soepelere damp te leveren. Je zult niet alleen een lichtere keelhit ervaren, maar nic salt wordt ook sneller opgenomen om de trek snel te stillen.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0