De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

DNA Genetics – Lemon OG Kush

Log in om prijzen te zien

Lemon Skunk x The OG #18

Feminized

60% Indica | 40% Sativa
Flowering: 8-9 Weeks
Yield: 450-550 g/m2

SKU: N/A Categories: , ,

Lemon OG Kush

FEMINIZED

De echte Lemon OG Kush, gemaakt met behulp van de Las Vegas Lemon Skunk en het kruisen met de OG #18. Het resultaat is een goed opbrengende bloem met een hoge bloemkelk/blad verhouding en een ongelofelijke citroen-achtige fuely smaak en geur. De Lemon OG Kush heeft ook zeer goede medicinale waarden, helpt kankerpatiënten die chemo therapie ondergaan, helpt bij de eetlust en ze helpt de personen die willen ontspannen na een stressvolle dag.

De bloei in 8-9 weken geeft de kweker de mogelijkheid om meerdere oogsten binnen een jaar te kweken. Dit is veruit de meest Lemony van alle OG Kush kruisingen, en zal snel een publiekslieveling worden. Het is niet nodig om te knijpen of te toppen, de Lemon Kush blijft kort voor een OG Kush variant.

Aantal zaden

3 zaden, 6 zaden

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0