De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Royal Medic – Feminized

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , ,

Genetica en Herkomst: Royal Kush is het resultaat van het kruisen van twee legendarische indica-soorten: OG Kush en een niet nader gespecificeerde Afghaanse landras. Deze genetische combinatie heeft geleid tot een krachtige hybride met sterke indica-invloeden en een uniek terpenenprofiel.

Uiterlijk: Royal Kush planten vertonen typische indica-kenmerken, zoals compacte en bossige groei, brede bladeren en dichte, kegelvormige toppen. De toppen zijn vaak bedekt met een kleverige laag hars, wat bijdraagt aan hun potentie.

Smaak en Aroma: Royal Kush staat bekend om haar complexe en uitgesproken smaakprofiel. Het aroma is vaak aards en kruidig, met tonen van dennen, kruiden en zoetheid. De smaak is vergelijkbaar, met een rijke en volle smaak die aangenaam is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Effecten: De effecten van Royal Kush zijn overwegend lichamelijk en ontspannend, met een sterke en langdurige stone die de spieren ontspant en de geest kalmeert. Het kan een gevoel van gelukzaligheid en welzijn bevorderen, ideaal voor ontspanning na een lange dag.

Medicinaal Gebruik: Vanwege haar krachtige en ontspannende eigenschappen wordt Royal Kush vaak gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder pijn, stress, slapeloosheid en spierspanning. Het kan ook helpen bij het stimuleren van de eetlust en het bevorderen van een goede nachtrust.

Teeltinformatie: Royal Kush gedijt goed zowel binnen als buiten en is over het algemeen vrij eenvoudig te kweken. Belangrijke teeltinformatie omvat:

  • Bloeitijd: Ongeveer 8-9 weken binnen, en klaar voor de oogst in september tot oktober buiten.
  • Opbrengst: Gemiddeld tot hoog, afhankelijk van de kweekomstandigheden en verzorging.
  • Hoogte: Gemiddeld, met planten die zich goed aanpassen aan verschillende groeiomstandigheden.

Groeitips:

  • Binnenkweek: Zorg voor voldoende licht, luchtventilatie en voedingsstoffen voor optimale groei en opbrengst. Trainingstechnieken zoals toppen of scrogging kunnen de opbrengst verder verbeteren.
  • Buitenkweek: Plant Royal Kush op een zonnige locatie met goede afwatering voor de beste resultaten. Zorg voor bescherming tegen overmatige regenval en sterke wind.

Royal Kush is een favoriete keuze onder cannabisliefhebbers vanwege haar krachtige effecten, unieke aroma en veelzijdigheid. Het is een uitstekende optie voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een ontspannende en kalmerende cannabiservaring.

Aantal zaden

1, 3, 5

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0