De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Medical Mass – Feminized

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , ,

Medical Mass: Een Overzicht

Medical Mass is een speciale cannabissoort die bekend staat om haar evenwichtige verhouding tussen THC en CBD, wat het een populaire keuze maakt onder medicinale gebruikers. Hier is een overzicht van deze feminized variant:

Genetica en Herkomst: Medical Mass is ontwikkeld door de kruising van Critical Mass met een hoog CBD-gehalte met een speciale selectie van CBD-rijke fenotypen. Deze genetische combinatie resulteert in een cannabissoort die zowel rijk is aan THC als CBD, wat zorgt voor een gebalanceerde en therapeutische ervaring.

THC en CBD Gehalte: Medical Mass staat bekend om haar gebalanceerde verhouding tussen THC en CBD. De exacte percentages kunnen variëren, maar over het algemeen heeft deze soort een gemiddeld THC-gehalte en een hoog CBD-gehalte. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar de therapeutische voordelen van cannabis zonder de sterke psychoactieve effecten van THC.

Effecten: De effecten van Medical Mass zijn voornamelijk gericht op het bieden van therapeutische verlichting zonder sterke psychoactieve effecten. Mensen die deze soort consumeren, kunnen een mild gevoel van ontspanning, kalmte en verlichting ervaren, met minimale tot geen psychoactieve effecten. Het kan nuttig zijn voor het verlichten van pijn, angst, ontsteking, stress en andere gezondheidsproblemen.

Smaak en Aroma: Medical Mass heeft een milde en aangename smaak en aroma, met tonen van kruiden, aarde en zoetheid. Het aroma is subtiel en niet overweldigend, waardoor het een aangename keuze is voor mensen die de voorkeur geven aan een mildere cannabiservaring.

Teeltinformatie: Medical Mass gedijt goed zowel binnen als buiten en is over het algemeen vrij eenvoudig te kweken. Belangrijke teeltinformatie omvat:

  • Bloeitijd: Ongeveer 7-9 weken, afhankelijk van de groeiomstandigheden.
  • Opbrengst: Gemiddeld tot hoog, afhankelijk van de kweekomstandigheden en verzorging.
  • Hoogte: Gemiddeld, met planten die zich goed aanpassen aan verschillende groeiomstandigheden.

Groeitips:

  • Binnenkweek: Zorg voor voldoende licht, luchtventilatie en voedingsstoffen voor optimale groei en opbrengst. Controleer regelmatig op mogelijke plagen en ziekten.
  • Buitenkweek: Plant Medical Mass in een warm en zonnig klimaat voor de beste resultaten. Zorg voor bescherming tegen overmatige regenval en sterke wind.

Medical Mass is een waardevolle toevoeging aan de wereld van medicinale cannabis, waarbij de focus ligt op het bieden van therapeutische verlichting zonder de sterke psychoactieve effecten van THC. Het is een geschikte keuze voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor hun gezondheidsproblemen en willen profiteren van de voordelen van zowel THC als CBD.

Aantal zaden

1, 3, 5

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0