De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Euphoria – Feminized

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , ,

Euphoria Feminized: Een Overzicht

Euphoria Feminized is een cannabissoort die bekend staat om zijn hoge CBD-gehalte en milde psychoactieve effecten, wat het ideaal maakt voor medicinale gebruikers. Hier is een gedetailleerd overzicht van deze soort:

Genetica en Herkomst

Euphoria Feminized is een hybride soort die ontstaan is uit een kruising tussen Royal Medic en Shark Shock. Deze genetische combinatie zorgt voor een plant met een hoge concentratie CBD en een lager THC-gehalte, wat resulteert in krachtige medicinale eigenschappen zonder intense psychoactieve effecten.

Uiterlijk

De planten van Euphoria Feminized hebben een struikachtige structuur met stevige zijtakken die grote, dichte toppen produceren. De toppen zijn bedekt met een laag trichomen die rijk zijn aan cannabinoïden en geven de toppen een licht glinsterend uiterlijk.

Smaak en Aroma

Euphoria heeft een aangenaam zoet en fruitig aroma, vaak omschreven als een mix van vers fruit en bloemen met aardse ondertonen. De smaak is mild en zoet, met hints van citrus en bessen, wat zorgt voor een prettige rookervaring.

Effecten

Dankzij het hoge CBD-gehalte biedt Euphoria milde, gebalanceerde effecten die ideaal zijn voor medicinale gebruikers. De effecten zijn onder andere:

  • Ontspanning: Een zachte lichamelijke ontspanning die helpt bij het verlichten van stress en spierpijn.
  • Euforie: Een lichte, opbeurende high die helpt bij het verbeteren van de stemming zonder overweldigend te zijn.
  • Helderheid: Verhoogde mentale helderheid en focus, wat het geschikt maakt voor gebruik overdag.

Deze eigenschappen maken Euphoria bijzonder nuttig voor het behandelen van symptomen van angst, stress, chronische pijn, en ontsteking.

Teeltinformatie

Euphoria Feminized is relatief eenvoudig te kweken en gedijt goed in zowel binnen- als buitenomgevingen. Belangrijke teeltinformatie omvat:

  • Bloeitijd: 8-9 weken.
  • Hoogte: Gemiddeld, wat het geschikt maakt voor binnenkweek en beperkte ruimtes.
  • Opbrengst: Hoog, met planten die grote hoeveelheden toppen produceren bij de juiste verzorging.

Groeitips

  • Binnenkweek: Euphoria doet het goed in een binnenomgeving met gecontroleerde klimaatinstellingen. Zorg voor voldoende licht en ventilatie om schimmel en ziekten te voorkomen.
  • Buitenkweek: In een buitenomgeving kan Euphoria goed presteren in gematigde klimaten. De planten kunnen een redelijke hoogte bereiken, dus zorg voor voldoende ruimte en zonlicht.

Samenvatting

Euphoria Feminized is een uitstekende keuze voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers die op zoek zijn naar een milde, aangename cannabiservaring met krachtige medicinale voordelen. De soort biedt een evenwichtige mix van lichamelijke ontspanning en mentale helderheid, gecombineerd met een zoete en fruitige smaak. Met zijn gemakkelijke teelt en hoge opbrengsten is Euphoria een waardevolle toevoeging aan elke kweker’s assortiment.

Aantal zaden

1, 3, 5

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0