De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Kratom Gummy Strawberry (4 pcs)

Log in om prijzen te zien

Proef de levendige mix van smaak en kracht die onze aardbei Intense Desire Strength Kratom Gummies bieden. Met 2,33 gram kratompoeder met een mitragynineconcentratie van 1,5%, of 50 mg mitragynine per gummy, heeft elke gummy een flinke klap. Geniet van de perfect uitgebalanceerde smaak van tropische sinaasappel, die de inherente bitterheid van de kratom temt en je dag energie geeft met verbeterde mentale en gerichte helderheid. Dankzij het gebruik van uitstekend kratomextract zijn deze snoepjes perfect voor de reizende kratomliefhebber. Met zijn vermogen om energie, helderheid en concentratie te stimuleren, zijn deze Granaatappel Kratom Gummies een aangename aanvulling op elke kratomroutine. Ervaar in één verrukkelijke hap de stimulerende effecten van kratom gecombineerd met de verfrissende smaak van granaatappel.

SKU: CSF-K-G-S Categories: ,

Je favoriete kratom, nu met een aardbeientwist! Geniet van een naadloze mix van kracht en gemak in een hapklare kratom-gummy.
• 50 mg krachtige mitragynine per gummi.
• Lekker, chillen en ontspannen.
• Bevordert focus en mentale helderheid.
Bekijk onze aardbei Extra Strength Kratom Gummies, een heerlijke mix van smaak en potentie, op maat gemaakt voor kratomliefhebbers. Elke gummy levert maar liefst 50 mg mitragynine, wat de kracht weerspiegelt van 2,33 gram kratompoeder bij een mitragynineconcentratie van 1,5%. Geniet van een levendige boost in energie, focus en mentale helderheid, alles verpakt in een heerlijke aardbeiensmaak die de natuurlijke bitterheid van kratom perfect tegengaat. Deze kratom-extractgummies zijn gemaakt van premium kratom-extract en bieden een krachtige en draagbare kratom-ervaring voor mensen die onderweg zijn!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0