De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Kratom Gummy Blueberry (4 pcs)

Log in om prijzen te zien

Maak kennis met onze Blueberry Maximum Energy Kratom Gummies, de perfecte mix van smaak en werkzaamheid voor de ervaren kratomliefhebber. Elke gum heeft een krachtige stoot, met ongeveer 50 mg mitragynine, wat overeenkomt met 2,33 gram kratompoeder bij een mitragyninegehalte van 1,5%. Verwacht een merkbare toename in energie, focus en helderheid zonder concessies te doen aan de smaak; deze gummies zijn gemaakt van premium kratom-extract en verrijkt met heerlijke bosbessensmaak om de natuurlijke bitterheid van kratom te maskeren. Het is de ideale oplossing voor onderweg voor iedereen die behoefte heeft aan een krachtige en handige kratom-ervaring.

SKU: CSF-K-G-B Categories: ,

Je favoriete kratom, nu met een bosbessentwist! Geniet van een naadloze mix van kracht en gemak in een hapklare kratom-gummy.
• 50 mg krachtige mitragynine per gummi.
• Lekker, chillen en ontspannen.
• Bevordert focus en mentale helderheid.
Bekijk onze Blueberry Extra Strength Kratom Gummies, een heerlijke mix van smaak en potentie, op maat gemaakt voor kratomliefhebbers. Elke gummy levert maar liefst 50 mg mitragynine, wat de kracht weerspiegelt van 2,33 gram kratompoeder bij een mitragynineconcentratie van 1,5%. Geniet van een levendige boost in energie, focus en mentale helderheid, alles verpakt in een heerlijke bosbessensmaak die de natuurlijke bitterheid van kratom perfect tegengaat. Deze kratom-extractgummies zijn gemaakt van premium kratom-extract en bieden een krachtige en draagbare kratom-ervaring voor mensen die onderweg zijn!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0