De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Black Leaf Ice Bong with Percolator

Log in om prijzen te zien

SKU: ND2618168-00 Categories: ,

Met deze handige ijsbong van Black Leaf® zit je altijd goed. Uitgerust met een kruidenkom, een 4-armige percolator en kickhole met siliconen plug, belooft deze ijsbong gekoelde, gefilterde rook met goede hits.

✔️️ Licht gebogen trekbuis voor een comfortabelere houding

✔️ Percolator en spleetverspreider voor rookkoeling

✔️Ook geschikt om mee te dabben

De spleetverspreider chillum, de vierarmige percolator en de ijskamer zorgen voor een effectieve rookkoeling en filtering. De bong is ook nog eens stabiel, want hij is gemaakt van 5 mm dik borosilicaatglas buis. Daarom staat hij stevig op de ronde bongvoet. Het mondstuk is aangenaam afgerond. De kruidenschaal met handvat heeft een vrij kleine opening. De bowl hoeft echter niet omhoog te worden getrokken volgens de lift-off methode voor de final hit, omdat er een kickhole is. Handig uitgerust met een siliconen plug.

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0