De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Black Leaf Blue Hour Ice Double Perco

Log in om prijzen te zien

SKU: 251898-29 Categories: ,

Perfect voor het dagelijkse aangename Blue Hour om te ontspannen – het ‘Blue Hour’-ijs van Black Leaf®! De brenger van rust is uitgerust met twee douchekoppercolators inclusief spatschermen. Door de percolators wordt de lucht en het water tijdens het rippen sterk wervelend wat resulteert in een aangename rookkoeling en filtering. Voor een extra versheidsboost kun je de ijskamer vullen met ijsblokjes.

✔️ Twee percolators voor optimale rookkoeling

✔️ Robuuste, stevige kwaliteit

✔️ Geschikt om mee te dabben

De trechtervormige schaal voor kruiden heeft een grote doorgang. Dit glas werkt met het lift-off-systeem: hier is geen kickhole, daarom til je de bowl op bij de laatste slag. Door het brede handvat van de kom trek je hem gemakkelijk omhoog zonder je vingers te verbranden.

De robuuste is gemaakt van 5mm dikke glazen buizen, de stevige ronde voet geeft stabiliteit. Het afgeronde mondstuk maakt inhaleren comfortabel. Zo, de dag kan gaan en de ontspanning kan beginnen!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0