De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Body Supplements -5-HTP Vega Caps 100mg (80 stuks)

Log in om prijzen te zien

TFS-BS-5-80 Categories: ,

BODY SUPPLEMENTS -5-HTP

Last van stemmingswisselingen of voel je dat je in een slechte vibe zit? Veel mensen hebben hier last van en dit kan vaker gebeuren na een druk weekend met feesten en festivals! Gelukkig kun je hier op een makkelijke manier vanaf komen door onze Body Supplements -5-HTP Vega Caps 100mg (80 stuks) te gebruiken! De caps bevatten 5 HTP, een stof die je gemoedstoestand verbeterd! De stof onderdrukt nare en droevige gedachten en zorgt ervoor dat je hier minder last van hebt. Een ideaal hangover supplement dat je snel door je kater helpt!

ALLE VOORDELEN VAN 5-HTP BODY SUPPLEMENTS

Naast het verbeteren van de gemoedstoestand, draagt 5 HTP bij aan een verbetering van het serotonineniveau in het lichaam. Deze stof is belangrijk voor je lichaam en zorgt naast een betere stemming voor een betere concentratie. 5 HTP heeft daardoor meerdere voordelen die veel impact op je dagelijks leven kunnen hebben.

BIJWERKINGEN VAN BODY SUPPLEMENTS 5-HTP

Sommige gebruikers kunnen last krijgen van bijwerkingen tijdens of na het gebruiken van deze Body Supplements -5-HTP Vega Caps 100mg (80 stuks). Indien dit gebeurt raden wij je aan om onmiddellijk te stoppen met dit middel. Voorbeelden van bijwerkingen die kunnen optreden zijn: misselijkheid, hoofdpijn en hypertensie

Winkelmand 0