De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Fronto King Displaydoos 12 – Natural – 2 Cigar Blunts

Log in om prijzen te zien

SKU: 21135 Categories: ,

Algemeen:
Iedere verpakking heeft twee ‘slow-burning’ kwaliteit sigaren Elke displaydoos
bevat 12 verpakkingen, met accijnszegels voor € 5,00 per stuk.

Beschrijving:
Fronto King producten zijn gemaakt van 100% natuurtabak, in tegenstelling tot andere wraps en machinaal gemaakte sigaren die bestaan uit synthetisch/ gehomogeniseerd vel papier.
De Fronto King producten zijn gecontroleerd op versheid en kwaliteit in elk stadium van het productieproces door jarenlange ervaring.

Het dekblad van de sigaar kenmerkt zich door de donkere kleur, ook wel bekend als Broadleaf/Fronto Wrappers. De smaak onderscheidt zich door de nature zoete smaak van het dekblad. Deze sigaren zijn razend populair onder Backwoods-rokers, mede door de unieke smaakbeleving.

Gebruik:

Ontrol de sigaar bij het mondstuk, en gebruik het dekblad (wrap) voor het draaien van Fronto Blunts. Vanzelfsprekend kunnen de Fronto sigaren gerookt worden.
Tip: Bevochtig de Blunts iets om het rollen makkelijker te maken, hierdoor voorkom je het scheuren van de bladeren!

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0