De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Paarse Draak Backflow Wierookbrander met licht

Log in om prijzen te zien

SKU: ETA-4945 Categories: , ,

Paarse draak BackFlow wierookhouder

Helemaal hip onder de binnenshuis-accessoires: wierook waarvan de rook als het ware terugstroomt. De rook stijgt en zweeft namelijk niet naar boven zoals bij normale wierook, maar vloeit juist naar beneden. Voor dit magische waterval-effect heb je wel een speciale wierookhouder en wierook nodig.

Deze speciale back flow wierook van het merk Goloka vindt u eveneens bij Eastern Trading Agencies.

Paarse draak

Deze houder is rijk aan details, keramisch en met haar ontwerp van een  draak dat rook blaast, creëert zij een magisch effect. De draak is metallic paars van kleur. Geniet van dit magische aanzicht dat doet denken aan een witte rivier heerlijk geurende rook. Het geheel heeft een rustgevende uitstraling. De draak is voorzien van een led lampje, waardoor het beeldje extra sfeer geeft.
Draken zijn de uitvoerders van het goddelijke plan. De goddelijke energie is een creatieve, scheppende energie in jezelf. De draak kan je helpen deze bron van levensenergie weer aan te boren zodat je hier eindeloos liefde, licht en heling uit kunt putten.

Deze heerlijk geurende waterval is bij uitstek een verrassend cadeau om te krijgen, maar nog leuker om zelf te houden.

13×12,5×12 cm

 

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0