De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten.

Royal Jack

Log in om prijzen te zien

SKU: N/A Categories: , ,

Genetica en Herkomst: Royal Jack Automatic is ontwikkeld door Royal Queen Seeds door Jack Herer te kruisen met een niet nader gespecificeerde ruderalis-variëteit. Deze genetische combinatie heeft geleid tot een autoflowering hybride met de gewilde eigenschappen van Jack Herer, maar met het gemak en de snelheid van een autoflower.

Uiterlijk: Royal Jack Automatic planten vertonen vaak kenmerken van zowel indica als sativa, met lange en slanke toppen en een uitgestrekt groeipatroon. De toppen zijn dicht en bedekt met hars, wat bijdraagt aan hun potentie.

Smaak en Aroma: Royal Jack Automatic behoudt de kenmerkende aroma en smaak van Jack Herer, met tonen van dennen, citrus en kruiden. Het aroma is vaak fris en kruidig, met een verfrissende en stimulerende geur.

Effecten: De effecten van Royal Jack Automatic zijn overwegend sativa-gericht, met een krachtige en opwekkende high die de geest stimuleert en energie geeft. Het kan een gevoel van euforie, creativiteit en alertheid veroorzaken, ideaal voor overdag gebruik.

Medicinaal Gebruik: Vanwege haar opwekkende en stemmingsverbeterende eigenschappen wordt Royal Jack Automatic soms gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder depressie, angst en vermoeidheid. Het kan ook helpen bij het verlichten van stress en het bevorderen van een positieve gemoedstoestand.

Teeltinformatie: Royal Jack Automatic gedijt goed zowel binnen als buiten en is bijzonder geschikt voor kwekers die streven naar een snelle en gemakkelijke oogst. Belangrijke teeltinformatie omvat:

  • Bloeitijd: Ongeveer 8-9 weken van zaad tot oogst.
  • Opbrengst: Gemiddeld tot hoog, afhankelijk van de kweekomstandigheden en verzorging.
  • Hoogte: Gemiddeld, met planten die zich goed aanpassen aan verschillende groeiomstandigheden.

Groeitips:

  • Binnenkweek: Zorg voor voldoende licht, luchtventilatie en voedingsstoffen voor optimale groei en opbrengst. Autoflowering planten hebben meestal geen strikte lichtcyclus nodig.
  • Buitenkweek: Plant Royal Jack Automatic in een warm en zonnig klimaat voor de beste resultaten. Zorg voor bescherming tegen overmatige regenval en sterke wind.

Royal Jack Automatic biedt een handige en gemakkelijke manier om te genieten van hoogwaardige cannabis met de gewilde eigenschappen van Jack Herer in een autoflowering variant. Het is een geweldige keuze voor zowel beginners als ervaren kwekers die op zoek zijn naar een stimulerende en inspirerende cannabiservaring.

Aantal zaden

1, 3, 5

ACCOUNT
WISHLIST
WISHLIST
Login
Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Winkelmand 0